Saturday, September 23, 2006

Københavnere dør for tidligt
For meget rygning, druk og usund mad. For lidt motion. Det er de væsentligste årsager til, at københavnerne i gennemsnit bliver 75 år, mens beboerne i Stockholm bliver 80 år, viser en rapport fra 2005. En ny sundhedspolitik skal få københavnerne til at leve længere. Så er det store spørgsmål om det vil lykkes.

Thursday, September 21, 2006

Natur versus kultur
Nu har jeg boet lige så længe i provinsen som i hovedstaden. Så på den måde er jeg 50 % natur og 50 % kultur. Det gør mig hel og splittet på én og samme tid. Tilværele er en vej fyldt med både nydelse og hårdt arbejde for de fleste af os, men nogle få grådige mennesker forgylder sig selv med aktieoptioner, som andre må arbejde 100 år for at opnå. Jeg synes mere det drejer sig om at finde ud hvem du selv er og hvad du har lyst til at bruge sit liv til og så håbe, at alt går alligevel på den ene eller den anden måde.

Monday, September 18, 2006

Fra Lergravsparken til Islands Brygge
Jeg er flyttet fra den ene side af øen Amager til den anden side. Så er spørgsmålet jo om det er den helt store forandring. I alle fald er det da godt at flytte fra et sted til et nyt, eftersom meget gammel ragelse ryger ud på lossepladsen. Og så skal jeg jo til at lære et andet kvarter at kende på godt og ondt.