Thursday, June 22, 2006

Danskerne er bedst til IT i Europa
Danmark er det land i EU, der har flest indbyggere med evner inden for IT. Kun 10 procent af den samlede danske befolkning mener ikke, at de ved nok om sagen, når de sætter sig foran tastatur og skærm. I Grækenland hævder hele 65 procent af den samlede befolkning, at de ingen kundskaber har, når det gælder computere.

Saturday, June 17, 2006

Danskerne tjener 250.000 kr. i snit
Mere end hver tredje dansker havde en samlet A-indkomst under 150.000 kr. Er du derimod rigtig godt lønnet med en A-indkomst på mellem en halv og en hel million kr., tilhører du en lille eksklusiv gruppe på kun 3,6 pct. af indkomstmodtagerne. De allerrigste, når det gælder A-indkomst, er i Danmarks Statistiks optik mennesker med en skattepligtig løn på 2,5 mio. kr. eller derover. Denne guldklub består af 806 personer.

Thursday, June 15, 2006

To poler i sted og tid
Jeg har levet 23 år i provinsen og 23 år i hovedstaden. Således er jeg en del af både det ene og det andet på godt og ondt. Barndom og skolegang foregår forskellige steder i Jylland og jobdannelse såvel som parforhold foregår i København. Begge fase rummer en del mørke og selvfølgelig en del lys og en masse mellemtilstande lige som for alle andre mennesker her på jorden. Der findes ikke nogen sandhed med stort S, måske kun den, at hvert menneske har sin egen sandhed, som kan være rigtig for hver enkel, men ikke for alle andre, men dele af hvert menneske er en del af alle andre mennesker. Vi er ikke så langt fra hinanden, da vi på en måde er forbundet alle sammmen, fordi vi er mennesker.

Tuesday, June 13, 2006

Er muslimer en gevinst for Danmark?
Danskerne har klare meninger om vores muslimske medborgere. Således afviser 57 procent, at muslimer er en gevinst for vores samfund, mens 39 procent mener, at de bidrager positivt. Og det er overraskende mange, siger formanden for regeringens tænketank for integration. Undersøgelsen slår samtidig fast, at danskerne er mere tilbøjelige til at se muslimerne som en gevinst, hvis de bor i de store byer, mens man mange steder i Jylland ikke har det møde, og så er det nemmere at opretholde nogle negative forestillinger.

Tuesday, June 06, 2006

666 er djævelens tal
Omkring 2000 kristne hollændere er i fuld gang med en marathonbøn, som skal sikre, at det onde selv ikke får et ben til jorden i dag. De kristne regner de tre sekstaller som et symbol på Satan, idet tallene ifølge kristendommen henviser til personificeringen af Satan. Marathonbønnen foregår i 50 byer over hele Holland. Så må vi bare håbe det virker, men efter min mening er Satan allerede godt etableret i verden, som der ser ud i dag.

Thursday, June 01, 2006

200.000 ulovlige Windows-kopier i Danmark
Microsoft har registreret flere hundrede tusinder ulovlige Windows-kopier i Danmark, efter selskabet har indført sit eget kontrolprogram. Microsoft vil ikke tage retslige skridt overfor indehavere af ulovlige Windowsversioner. I stedet lukker Microsoft for opdateringer, når selskabet på dets opdateringshjemmeside konstaterer, at der er tale om en ulovlig kopi.